Μπισκότα και mini cupcakes για έναν μικρό πρίγκηπα!!!

Ο ερχομός του μικρού πρίγκηπα συνοδεύτηκε από μπισκότα και mini cupcakes! Η κατασκευή τους ήταν αρκετά χρονοβόρα και επίπονη αλλά το αποτέλεσμα αποδεικνύει ότι η προσπάθεια άξιζε τον κόπο!!!

royal baby cookiesΤα μπισκοτάκια είναι σχεδιασμένα από την Amber Speigel γνωστή ως Sweetambs, την οποία κι ευχαριστώ που μου επέτρεψε να αναπαράγω το σχέδιό της. Το tutorial για τα μπισκοτάκια αυτά θα το βρείτε εδώ.

royal baby mini cupcakes

Τα mini cupcakes είναι η mini εκδοχή των cupcakes που έχει φτιάξει η φίλη μου Αλεξάνδρα από το Μια φορά κι ένα Cake.

royal baby mini cupcakes up

Οι κορωνίτσες είναι πολύ όμορφες κι εντυπωσιακές. Έφτιαξα κάποιες χρησιμοποιώντας το μεσαίο μέγεθος κουπ πατ από αυτό το σετ με ζαχαροπάστα με προσθήκη tylose και κάποιες άλλες με σοκολάτα μοντελισμού (modelling chocolate). Έπρεπε πρώτα να στεγνώσουν πάνω σε ένα κυλινδρικό αντικείμενο (χρησιμοποίησα το ρολό από το σελοφάν) και στη συνέχεια βάφτηκαν με βρώσιμο χρυσό χρώμα με αερογράφο.

2013_11_24_0243

Για αυτά τα μπισκότα που είναι διακοσμημένα με ζαχαρόπαστα χρησιμοποίησα στένσιλ με αερογράφο και χρυσό βρώσιμο χρώμα κι αφού στέγνωσαν χρησιμοποίησα ένα δεύτερο στένσιλ με αρκετά πηχτό royal icing. Το αποτέλεσμα όμορφο και παράλληλα η διαδικασία ήταν αρκετά σύντομη συγκριτικά με το μπισκότο της Sweetambs!

 

{ 1 comment… add one }

  • Katia November 29, 2013, 11:28 pm

    Αλεξάνδρα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Κι εγώ θαυμάζω επίσης τις δημιουργίες σου!Μπισκοτένιες και μη…!

    Reply

Leave a Comment

%d bloggers like this: