Σεμινάρια διακόσμησης μπισκότων με royal icing

Λίγες μέρες μας χωρίζουν από το πρώτο σεμινάριο διακόσμησης μπισκότων στην Αθήνα!

IMG_1445

Ανταποκρινόμενη στα δικά σας μηνύματα, αποφάσισα να κάνω το βήμα της επίσκεψης στην γενέτειρά μου, την Αθήνα. Αυτή τη φορά όμως δεν πρόκειται για μία απλή επίσκεψη αλλά για μία νέα εμπειρία! Θα μοιραστώ μαζί σας αυτό που τόσο αγαπώ, τις μεθόδους και τα υλικά που χρησιμοποιώ προκειμένου να στολίσω τα μπισκότα! Ανυπομονώ να βρεθώ κοντά σας, να σας γνωρίσω και να περάσουμε μαζί ώρες δημιουργίας κάνοντας αυτό που αγαπάμε περισσότερο!

Σεμινάριο Σεπτεμβρίου

Σύντομα θα σας ανακοινώσω λεπτομέρειες σχετικά με το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά της Κρήτης με το ίδιο περιεχόμενο!

Μείνετε συντονισμένοι…

{ 3 comments… add one }

 • ΓΕΩΡΓΙΑ September 19, 2014, 10:46 am

  Aγαπητή Κάτια,
  Αρχικά συγχαρητήρια για αυτό που κάνεις και θα ήθελα να με ενημερώσεις πότε θα γίνει το σεμινάριο στην Αθήνα, που και πως μπορώ να το παρακολουθήσω.

  Αναμένω απάντησή σου με ανυπομονησία

  Γεωργία Ρώσσου

  Reply
  • Katia September 19, 2014, 11:38 pm

   Γεωργία σε ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σου!Όπως έχω ήδη ανακοινώσει και στη σελίδα μου στο facebook, τα σεμιναρία θα γίνουν το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα.Είναι συμπληρωμένα και τα δύο τμήματα αυτή τη φορά.Σε επόμενη επίσκεψή μου στην Αθήνα θα χαρώ πολύ να σας συναντήσω! ~Κάτια

   Reply
 • Αδαμαντια Σπηλιωτοπουλου October 5, 2014, 8:25 am

  Συγχαρητηρια και ευχαριστουμε που μοιραζεστε μαζι μας τις δημιουργιες σας

  Reply

Leave a Comment

%d bloggers like this: